myynti@logotehdas.com

0405354309

FAQ

Arvatenkin tämä kysymys tulee sinulla mieleen! Me emme tingi laadusta, vaikka hintamme ovatkin edulliset. Yhteistyökumppanimme, joiden kanssa tuotamme osan palveluistamme, ovat omalla markkina-alueellaan arvostettuja toimijoita.

Työskentelemme täysin verkon ja puhelimen välityksellä pitääksemme kulurakenteemme alhaisena. Lisäksi joidenkin palveluiden toteutus tehdään osittain yhteistyöyritystemme kanssa, jotta kustannukset pysyvät alhaisina.

Tarjoamalla halvat hinnat, tavoitteenamme on tuoda mainostoimistopalvelut kaikkien saataville. Laadusta emme tingi, vaikka hintamme ovatkin alhaiset.

Vieläkö mieltäsi askarruttaa edullisen hinnan ja laadukkaiden tuotteiden tasapaino? Ymmärrämme sen täysin! Älä huoli, teemme tämän lupauksen vakuuttaaksemme sinut:

Mikäli et ole tyytyväinen logoosi, emme veloita sinua.

Lisäksi kaikissa tapauksissa pääset osallistumaan tuotteiden kehittämiseen. Ensimmäinen versio on aina ensimmäinen versio. Mikäli et ole siihen tyytyväinen, teemme kaikkemme, että toinen versio on jo mieleesi.

Useimmiten logon saatte käyttöönne jo 2-3 arkipäivän päästä tilauksestanne. Nettisivujen osalta toimitusaika on hieman pidempi, mutta parhaimmillaan nekin valmistuvat noin viikossa.

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi logoon, emme veloita mitään. Tällöin tekijänoikeudet eivät myöskään siirry asiakkaalle.

Logon tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaalle maksusuorituksen jälkeen. Tämän jälkeen voit halutessasi suojata logon tekijänoikeuksilla. Lisätietoja saat PRH:n nettisivuilta.

Kun olette maksaneet tilauksenne, lähetämme teille sähköpostiinne linkin, jonka kautta voitte ladata logotyypit itsellenne.

Saat tilaamasi logon png-, jpg-, gif-, eps- ja ai-muotoisena. Näiden tiedostomuotojen avulla pystyt käyttämään logoa painotuotteissa, verkkoympäristöissä ja käytännössä kaikin muinkin tavoin. Mikäli kuitenkin tarvitset logosi jossakin muussa tiedostomuodossa, niin eiköhän sekin järjesty!

Logon vieminen Word-tiedostoon ei ole vaikeaa, mutta suosittelemme, että tilaat meiltä käyttöösi myös asiakirjapohjan. Asiakirjapohja takaa, että logo on aina yhtenäisesti esillä asiakirjoissa, ja että myös muut tiedot saadaan asiakirjapohjaan oikeille paikoille, esimerkiksi alatunnisteen yhteystiedot tmv. Tutustu tarkemmin: LINKKI.

Mikäli kuitenkin haluat viedä logon Word-ympäristöön itse. Toimi näin: avaa Word-dokumentti, valitse yläpalkista Lisää, valitse Lisää kuva ja etsi logotiedostosi png- tai jpg-muotoinen tiedosto selaimesta.

Ei todellakaan tarvitse! Voit jättää logon suunnittelun meidän huoleksemme. Jos sinulla on mielessäsi jonkinlainen ajatus tai vaikka servettiin tai nenäliinaan piirretty ajatus tulevasta logostasi, lähetä kuva tai vaikka kirjoitettu kuvaus ajatuksestasi, niin me teemme siitä oikean logon.

Tarvitsetko mustavalkoisen version? Tai kenties version ilman slogania? Tai version, johon on liitetty slogan? Hoidetaan asia kuntoon! Mitä ikinä tarvitsetkaan, ota yhteyttä meihin ja kerro, miten voimme auttaa.

Tarjoamme hyväntekeväisyystapahtumiin logon ja verkkosivujen suunnittelun puoleen hintaan!  Ota meihin yhteyttä: myynti@logotehdas.com tai 0405354309

Voit olla huoleti! Kaikki tiedot, jotka annatte käyttöömme, ovat vain meidän käyttöömme. Emme koskaan luovuta tietojanne kolmannelle osapuolelle.

Tietenkin! Suurimmassa osassa tapauksista autamme sinua eteenpäin, kunhan vain kysyt. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kysy. Autamme kyllä!

Tarjoamme! Yrityksemme alkuperäinen idea perustuu logojen suunnitteluun, mutta tarjoamme käytännössä kaikkia mainostoimistopalveluja: verkkosivujen suunnittelu, videoanimoinnit, asiakirjapohjat, käyntikortit, maskottien suunnittelu, painotuotteiden suunnittelu, yrityksen graafinen ilme ja ohjeisto jne. Autamme sinua kaikissa mainostoimistoasioissa. Jos em. lista ei kattanut tarvettasi, kysy rohkeasti. Me autamme – ja aina edullisesti!

Graafisella ohjeistolla tarkoitetaan ohjeistusta, joka määrittelee yrityksenne visuaalisen ilmeen eri elementit, kuten logon käyttö, värit, fontit jne. Graafisen ohjeiston avulla taataan, että yrityksen ilme on kaikissa tilanteissa yhtenäinen. Graafinen ohjeisto on helppo jakaa eteenpäin yrityksenne henkilöstölle ja muille sidosryhmille. Kysy toki lisää meiltä ja tutustu tuoteportfolioon ja hinnoitteluumme.

Kaikkiin nettisivupaketteihimme kuuluu käyttöönoton opastus. Lähtökohtaisesti kaikki sivumme ovat WordPress-pohjaisia, jolloin sivujen tekstikenttien päivittäminen on suhteellisen helppoa. Autamme kuitenkin alkuun pääsemiseksi.

Kun olet tehnyt tilauksen ja se on otettu käsittelyyn, saatte laskun sähköpostiinne. Me lähetämme laskun sähköpostiisi, joten sinun ei tarvitse tehdä erillisiä toimenpiteitä tämän suhteen.

Jos tästä FAQ-osiosta ei tosiaan ollut apua, niin lähetäthän kysymyksesi meille maililla tai tartu luuriin ja soita meille! Selvitetään vastaus kysymykseesi, ja lisätään se tarvittaessa tähän osioon. Yhteystietomme löytyvät täältä:

Kokemuksia